PAKETAT E KOMBINUARA TV + INTERNET

transport
Mbi 100+ kanale
Transmetim HD
icon-gradient-datasignal-transmission
Modem
Wireless
program
Lajme, Filma, Seriale,Programe per femije, Sport, Dokumentar, Muzike
connection-icon-4
Internet pa limit

SUPER

CILËSI

TRING / DVB-T2 + INTERNET

TRING FAMILJAR + 10 MBPS

1 muaj: 1,400 L
3 muaj: 3,900 L
6 muaj: 7,800 L
12 muaj: 15,600 L

TRING FAMILJAR + 20 MBPS

1 muaj: 1,900 L
3 muaj: 5,400 L
6 muaj: 10,800 L
12 muaj: 21,600 L

TRING FAMILJAR + 30 MBPS

1 muaj: 2,400 L
3 muaj: 6,900 L
6 muaj: 13,800 L
12 muaj: 27,600 L

TRING FAMILJAR + 50 MBPS

1 muaj: 2,900 L
3 muaj: 8,400 L
6 muaj: 16,800 L
12 muaj: 33,600 L

TRING FULL + 10 MBPS

1 muaj: 1,700 L
3 muaj: 4,980 L
6 muaj: 9,660 L
12 muaj: 17,990 L

TRING FULL + 20 MBPS

1 muaj: 2,220 L
3 muaj: 6,480 L
6 muaj: 12,660 L
12 muaj: 23,990 L

TRING FULL  + 30 MBPS

1 muaj: 2,700 L
3 muaj: 6,600 L
6 muaj: 10,200 L
12 muaj: 18,000 L

TRING FULL + 50 MBPS

1 muaj: 3,200 L
3 muaj: 9,480 L
6 muaj: 18,660 L
12 muaj: 35,990 L

PAKETA DVB-T2 + 10 MBPS

1 muaj: 1,700 L
3 muaj: 4,980 L
6 muaj: 9,660 L
12 muaj: 17,990 L

PAKETA DVB-T2 + 20 MBPS

1 muaj: 2,200 L
3 muaj: 6,480 L
6 muaj: 12,660 L
12 muaj: 23,990 L

PAKETA DVB-T2 + 30 MBPS

1 muaj: 2,700 L
3 muaj: 6,600 L
6 muaj: 10,200 L
12 muaj: 18,000 L

PAKETA DVB-T2 + 50 MBPS

1 muaj: 3,200 L
3 muaj: 9,480 L
6 muaj: 18,660 L
12 muaj: 35,990 L

DIGITALB T + INTERNET

DIGITALB FAMILJARE T + 10 MBPS

1 muaj: 1,790 L
3 muaj: 4,980 L
6 muaj: 9,660 L
12 muaj: 17,990 L

DIGITALB FAMILJARE T + 20 MBPS

1 muaj: 2,290 L
3 muaj: 6,480 L
6 muaj: 12,660 L
12 muaj: 23,990 L

DIGITALB FAMILJARE T + 30 MBPS

1 muaj: 2,790 L
3 muaj: 6,600 L
6 muaj: 10,200 L
12 muaj: 18,000 L

DIGITALB FAMILJARE T + 50 MBPS

1 muaj: 3,290 L
3 muaj: 9,480 L
6 muaj: 18,660 L
12 muaj: 35,990 L

DIGITALB PREMIUM T + 10 MBPS

1 muaj: 3,190 L
3 muaj: 9,170 L
6 muaj: 17,530 L
12 muaj: 31,990 L

DIGITALB PREMIUM T + 20 MBPS

1 muaj: 3,690 L
3 muaj: 10,670 L
6 muaj: 20,530 L
12 muaj: 37,990 L

DIGITALB PREMIUM T + 30 MBPS

1 muaj: 4,190 L
3 muaj: 10,790 L
6 muaj: 18,070 L
12 muaj: 32,000 L

DIGITALB PREMIUM T + 50 MBPS

1 muaj: 4,690 L
3 muaj: 13,670 L
6 muaj: 26,530 L
12 muaj: 49,990 L

DIGITALB S + INTERNET

DIGITALB FILLESTARE S + 10 MBPS

1 muaj: 1,650 L
3 muaj: 4,780 L
6 muaj: 9,350 L
12 muaj: 15,480 L

DIGITALB FILLESTARE S +  20 MBPS

1 muaj: 2,150 L
3 muaj: 6,280 L
6 muaj: 12,350 L
12 muaj: 21,480 L

DIGITALB FILLESTARE S + 30 MBPS

1 muaj: 2,650 L
3 muaj: 7,780 L
6 muaj: 15,350 L
12 muaj: 27,480 L

DIGITALB FILLESTARE S + 50 MBPS

1 muaj: 3,150 L
3 muaj: 9,280 L
6 muaj: 18,350 L
12 muaj: 33,480 L

DIGITALB FAMILJARE S + 10 MBPS

1 muaj: 2,490 L
3 muaj: 7,100 L
6 muaj: 13,500 L
12 muaj: 24,990 L

DIGITALB FAMILJARE S + 20 MBPS

1 muaj: 2,990 L
3 muaj: 8,600 L
6 muaj: 16,500 L
12 muaj: 30,990 L

DIGITALB FAMILJARE S + 30 MBPS

1 muaj: 3,490 L
3 muaj: 10,100 L
6 muaj: 19,500 L
12 muaj: 36,990 L

DIGITALB FAMILJARE S + 50 MBPS

1 muaj: 3,990 L
3 muaj: 11,600 L
6 muaj: 22,500 L
12 muaj: 42,990 L

DIGITALB PREMIUM S + 10 MBPS

1 muaj: 3,800 L
3 muaj: 10,900 L
6 muaj: 20,820 L
12 muaj: 37,990 L

DIGITALB PREMIUM S +  20 MBPS

1 muaj: 4,300 L
3 muaj: 12,400 L
6 muaj: 23,820 L
12 muaj: 43,990 L

DIGITALB PREMIUM S + 30 MBPS

1 muaj: 4,800 L
3 muaj: 13,900 L
6 muaj: 26,820 L
12 muaj: 49,990 L

DIGITALB PREMIUM S + 50 MBPS

1 muaj: 5,300 L
3 muaj: 15,400 L
6 muaj: 29,820 L
12 muaj: 55,990 L

INFORMACIONE

Per kontratat 12 mujore:
Kosto e instalimi perfitohet falas.
Dekoder TV dhe ONU Wireless perfitohet falas, ne perdorim. Pas perfundimit te kontrates, pajisjet duhet te dorezohen te kompletuara dhe ne gjendje pune perndryshe klienti duhet te paguaj vleren e tyre.

Per kontratat 3 dhe 6 mujore:
Kosto e instalimi eshte 1,000 L. Paguhet vetem nje here kur behet kontrata.
Vlera e garancise se Dekoderit TV eshte 2,500 L.
Vlera e garancise se ONU Fiber Wireless eshte 1,000 L.
Vlera e garancise se Dekoderit TV dhe ONU Fiber Wireless eshte kthyeshme ne momentin qe klientit i perfundon kontrata nese pas kontrollit nga stafi KL-ED Fiber rezulton qe ato jane te kompletuara dhe ne gjendje pune.

Lajme, Filma, Seriale, Programe per femije, Muzike, Dokumentar, Sport etj…

Paketa televizive qe ju ofrojne programet me cilesore.

0
    0
    POROSIA JUAJ
    Nuk keni zgjedhur asnje produktShiko produktet

    Your Shopping cart

    Close