SHANSI PER TE ZGJEDHUR

KL-ED FIBËR

0 +
Kanale
0 Gbps
Shpejtesi deri

KL-ED FIBËR u themelua ne vitin 2005, si operator TV Kabllor analog.
Ne vitin 2014 filloi procesin e digjitalizimit dhe ofrimi i sherbimi TV Digjital Kabllor,i licensuar nga AMA ( Autoriteti i Mediave Audiovizive ) dhe Internet i licensuar nga AKEP ( Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare ) per qarkun Durres.
KL-ED FIBËR ju dhuron eksperiencën unike të shijimit të televizionit falë larmishmërisë së kanaleve për të gjithë familjen dhe lundrim të shpejtë në internet dhe perdorimin e tij pa limit.

KL-ED FIBËR

Sjell argetimin tek ju

Shpejtesi pa limit
Programe ekskluzive
Internet ne çdo pajisje

Ne ju ndihmojme te krijoni lidhje me te gjithe boten.

X
0
    0
    POROSIA JUAJ
    Nuk keni zgjedhur asnje produktShiko produktet

    Your Shopping cart

    Close