PAKETAT FAMILJARE

Internet WIFI

PAKETAT BIZNES

Sherbim i dedikuar
IP Publike

PAKETAT INTERNET

10 Mbps

20 Mbps

30 Mbps

50 Mbps

100 Mbps

INFORMACION PER KONTRATA TE REJA

Per kontrata te reja 1 mujore:
Kosto e instalimit eshte 6,000 L. 

Per kontrata te reja 3 mujore:
Kosto e instalimit eshte 4,500 L. 

Per kontrata te reja 6 mujore:
Kosto e instalimit eshte 3,500 L. 

Per kontrata te reja 12 mujore:
Kosto e instalimit eshte 1,000 L. 


Ne te gjitha rastet ONU Wireless perfitohet falas, ne perdorim. 
Pas perfundimit te kontrates, pajisja duhet te dorezohet e kompletuar dhe ne gjendje pune perndryshe klienti duhet te paguaj vleren e tyre.

0
    0
    POROSIA JUAJ
    Nuk keni zgjedhur asnje produktShiko produktet

    Your Shopping cart

    Close