Digitalb Premium T + 30 Mbps Fiber

2,780.00L

 • 10 Kanale filmash te DigitAlb
 • 5 Kanale femijesh te DigitAlb
 • Kanali T HD I DigitAlb
 • 2 Kanale Serialesh te DigitAlb
 • 7 Kanale dokumentaresh te DigitAlb
 • Kanale muzikore
 • Kanale Lajmesh dhe gjeneraliste
 • Kanale te huaja
 • 9 Kanale Sport HD
  _____________________
 • Download / Upload simetrik
 • Pa limit download dhe upload
 • Rrjet i sigurte dhe i mbrojtur
 • Asistence teknike 24/7
Clear

Pershkrimi i produktit

PAKETAT DIGITALB T

X
0
  0
  POROSIA JUAJ
  Nuk keni zgjedhur asnje produktShiko produktet

  Your Shopping cart

  Close