Digitalb Familjare T

1,090.00L10,990.00L

 • 10 Kanale filmash te DigitAlb
 • 5 Kanale femijesh te DigitAlb
 • Kanali T HD i DigitAlb
 • 2 Kanale Serialesh te DigitAlb
 • 7 Kanale dokumentaresh te DigitAlb
 • Kanale muzikore
 • Kanale Lajmesh dhe gjeneraliste
 • Kanale te huaja
Clear
Category:

Pershkrimi i produktit

PAKETAT DIGITALB T

X
0
  0
  POROSIA JUAJ
  Nuk keni zgjedhur asnje produktShiko produktet

  Your Shopping cart

  Close