Lagjia 16, Rruga "Mujo Ulqinaku", Durres

+355 52 236 075 info@kl-ed.al

Televizion

___________________________________________________________________

PAKETA    SPECIALE

___________________________________________________________________

Sherbimi 1Periudha e abonimitPagesa / MuajCmimi
Paketa Speciale6 muaj1200 leke10.000 leke
Paketa Speciale 12 muaj1200 leke15.000 leke
Paketa Analoge Baze-26 muaj 500 leke6.000 leke
Paketa Analoge Baze-212 muaj500 leke9.000 leke

 

 

_________________________________________________________________________________________________

PAKETA    SPECIALE    DHE    INTERNET

_________________________________________________________________________________________________

Sherbimi 1Sherbimi 2Periudha e abonimitPagesa / MuajCmimi
Paketa Speciale Internet 5 Mbps6 muaj 2400 leke16.000 leke
Paketa Analoge Baze-2Internet 2 Mbps6 muaj1000 leke10.000 leke

 

 

 

____________________________________________________________________________________________

PAKETA    TRING    DHE    INTERNET

____________________________________________________________________________________________

Sherbimi 1Sherbimi 2Periudha e abonimitPagesa / MuajCmimi
Paketa TRINGInternet 5 Mb/s3 muaj1300 leke6.000 leke
Paketa TRINGInternet 5 Mb/s6 muaj1300 leke10.000 leke
Paketa TRINGInternet 5 Mb/s12 muaj 1300 leke16.000 leke

 

 

 

_______________________________________________________________

PAKETA    DIGITALB

_______________________________________________________________

Sherbimi 1Periudha e abonimitPagesa / MuajCmimi
Paketa Digitalb Family3 muaj3,290 leke5800 leke
Paketa Digitalb Family Plus3 muaj5,690 leke7000 leke
Paketa Digitalb Premium 3 muaj8,990 leke12.000 leke
Paketa Digitalb Premium Plus3 muaj5,690 leke13.000 leke
Paketa Digitalb Family12 muaj11,390 leke13.000 leke
Paketa Digitalb Family Plus 12 muaj19,990 leke22.000 leke
Paketa Digitalb Premium12 muaj28,990 leke30.000 leke
Paketa Digitalb Premium Plus12 muaj34,990 leke35.000 leke

 

 

____________________________________________________________________________________________________

PAKETA    DIGITALB    DHE    INTERNET

____________________________________________________________________________________________________

Sherbimi 1Sherbimi 2Periudha e abonimitCmimi
Paketa Digitalb FamilyInternet 5 Mb/s12 muaj20.000 leke
Paketa Digitalb Family PlusInternet 5 Mb/s12 muaj23.000 leke
Paketa Digitalb Premium Internet 5 Mb/s12 muaj 32.000 leke
Paketa Digitalb Premium PlusInternet 5 Mb/s12 muaj39.000 leke

Në çmimet e mësipërme janë të përfshira pajisjet, instalimi dhe abonimi me TVSH.

www.000webhost.com