Paketa DVB-T2 + 50 Mbps

3,200L35,990L

 • Kanale filmash  
 • Kanale femijesh 
 • Kanale Serialesh
 • Kanale dokumentaresh
 • Kanale muzikore
 • Kanale Lajmesh dhe gjeneraliste
 • Kanale te huaja

_____________________

 • Download / Upload simetrik
 • Pa limit download dhe upload
 • Rrjet i sigurte dhe i mbrojtur
 • Asistence teknike 24/7
Clear

Pershkrimi i produktit

X
0
  0
  POROSIA JUAJ
  Nuk keni zgjedhur asnje produktShiko produktet

  Your Shopping cart

  Close