Lagjia 16, Rruga "Mujo Ulqinaku", Durres

+355 52 236 075 info@kl-ed.al

Suport

Ska sinjal

Duhet te kaloni televizorin ne AV ose HDMI per te bere lidhjen e aparatit me televizorin.

Kanal i koduar ose ska transmetim

Ju ka mbaruar abonimi ose vete kanali ka probleme ne transmetim.

Mungon sinjali….

Mungon sinjali. Ju lutem kontrolloni kabllin ose kerkoni asistencen tone.
+355 52 236 075 Zyra Durres
+355 52 261 211 Zyra Plazh

Cfare eshte ISP?

(Internet Service Provider) eshte serveri qe mban faqet dhe na ben te mundur lidhjen me internetin nga shtepia.

Kam harruar paswordin e wireless-it. Cfare duhet te bej?

Kontaktoni sherbimin e kujdesit ndaj klientit .
+355 52 236 075 Zyra Durres
+355 52 261 211 Zyra Plazh

Si ta kuptoj se cfare shpejtesie kam ne modem?

Sqarim: Ne sherbimin internet ka dy shpejtesi:
Download (Shkarkimi) shpejtesia e cila shkarkon materiale nga Interneti.
Upload (Ngarkimi) Shpejtesia me te cilen ngarkon materiale ne Internet.
Testimi i shpejtesise se internetit mund te behet ne faqen www.speedtest.net

Cfare eshte Kontrolli Prinderor?

Eshte sherbimi qe te jep mundesine te lejosh ose bllokosh kanalet me permajtje per te rritur, ne menyre qe femijet te mos kene akses te programet qe jane te papershtatshme per moshen e tyre.

www.000webhost.com